Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Impreuna facem diferenta!

Membru Bizoo de 11 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri

Ingrijire naturala anti acnee Acnee spot 1% lipacid, 5% zinc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ALMOST1.618
Cod produs
ALMSPOT
Out Of stock
Descriere
Prim ajutor in cazul cosurilor acnee spot 1% lipacid, 5% zinc ingrijire naturala pentru acnee acuta , este o crema antiinflamatorie pentru ameliorarea locala si rapida a acneei.

Cele doua ingrediente active principale din Crema tratament local pentru cosuri Lipacid + Zinc Natural Acne Cream sunt oxidul de zinc si LIPACIDE ™ UG (Undecilenoil glicina). Ambele componente sunt implicate in dezinfectia locala, atenueaza procesele inflamatorii prin inhibarea celor 5 enzime alfa-reductaza responsabile de dezvoltarea problemelor cutanate bazate pe hormoni (seboree si acnee). In plus, stimuleaza procesele de vindecare.

LIPACIDE ™ UG este un ingredient activ special, Un Aminovector constand dintr-o combinatie de glicina si acid undecilenic. Este dovedit clinic ca are proprietati antibacteriene. Ajuta la restabilirea barierei acide sanatoase a pielii si curata pielea de excesul de sebum.

Alte ingrediente din formula, cum ar fi uleiul de tarate de orez si amidonul hranitor, sunt responsabile pentru senzatia delicata, matasoasa. In plus, acestea sunt implicate activ in absorbtia unor cantitati excesive de sebum de pe suprafata pielii si tocmai de aceea crema nu lasa senzatie de lipicios sau gras.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura