Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Impreuna facem diferenta!

Membru Bizoo de 11 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri

Ser natural 5% niacinamide

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6999 lei Lei
Brand
ALMOST1.618
Cod produs
NIAL1
Out Of stock
Descriere
Ser natural 5% niacinamide Almost1.618
Niacinamida este una dintre cele mai versatile vitamine ale pielii. Oricine se lupta cu pielea cu probleme trebuie sa fi auzit de ea. Daca nu, acum este momentul pentru ca este un ingredient multifunctional care poate oferi o solutie la multe probleme ale pielii. Ser natural 5% Niacinamide Almost1.618 este un must have in rutina oricui.

Un ingredient superstar, o super vitamina potrivita oricui!Ideal pentru ten acneic, imflamat, cu pori dilatati, exces de sebum dar si rozacee.

Niacinamida, cunoscuta si sub numele de vitamina B3, este o solutie pe termen lung, in special pentru pielea cu probleme, prin participarea la refacerea barierei cutanate deteriorate. Pe langa faptul ca prezenta sa este esentiala pentru buna functionare a barierei cutanate, ofera primul ajutor in numeroase probleme specifice ale pielii: piele grasa, inflamatii, acnee, pete, cicatrici.

Este unul dintre cele mai bune ingrediente active impotriva acneei, deoarece ajuta la normalizarea productiei de sebum, este, de asemenea, un excelent antiinflamator. Nu numai ca combate acneea, dar putem conta pe ea si in post-regenerare ulterioara. De asemenea, ajuta la cicatrizare si estompeaza petele  pigmentare cauzate de razele UV.

Este, de asemenea, ingredientul numarul unu impotriva porilor largi. Porii largiti se infunda mai repede si mai des cu celule epiteliale moarte si sebum, creand un teren de reproducere excelent pentru bacteriile care provoaca puncte negre si acnee. Niacinamida intareste si strange peretele porilor, reducand astfel dimensiunea acestora.

Este doar cireasa de pe tort ca opreste pierderea apei din tesut, lasand o senzatie de piele proaspata si hidratata.

Este important sa mentionam cantitatea de substanta activa utilizata in ser! Mai putin este uneori mai mult, acest lucru este valabil mai ales pentru niacinamida. Pe baza cercetarilor dermatologice, este cel mai eficient atunci cand este utilizat in 4%. Prin utilizarea unor concentratii mai mari, poate declansa un mecanism invers de actiune: eruptii cutanate, iritatie, acnee.

Toate tipurile de piele beneficiaza de acest serum, dar poate deveni o adevarata comoara pentru ingrijirea pielii cu probleme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura