Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Impreuna facem diferenta!

Membru Bizoo de 11 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
10 pareri

Set pentru ten uscat deshidratat Hydro Novaclear

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11999 lei Lei
Brand
NOVACLEAR
Cod produs
HYDSEE
Out Of stock
Descriere
Set pentru ten uscat deshidratat Hydro Novaclear Un set de cosmetice pentru fata special creat ingrijirii tenului uscat/deshidratat.

Produsele sunt perfecte pentru persoanele cu piele normala,uscata sau deshidratata.. Trei pasi va vor permite sa va mentineti o fata ingrijita si o stare buna a pielii. Ideal pentru ingrijirea zilnica, necesara pentru a mentine un nivel adecvat de nutritie.

SET PENTRU TEN USCAT DESHIDRATAT HYDRO NOVACLEAR CONTINE
Gel de spalare150ml Hydro Novaclear - Demachiant hidratant cu 10% acid molecular hialuronic cu greutate moleculara mica si medie elimina usor impuritatile de pe piele, lasand-o neteda si curata. Extractul de ceai verde ofera proprietati tonifiante, iar Pantenolul hidrateaza si calmeaza iritatiile.

Crema de zi cu 10% Acid Hialuronic 50ml - Crema de zi usoara si hidratanta care contine 10% acid hialuronic cu greutate moleculara mica si medie asigura o hidratare de lunga durata, imbunatatind in acelasi timp elasticitatea pielii. Combinatia de antioxidanti puternici: vitamina E, trandafir salbatic si extracte de ceai verde ajuta la combaterea semnelor premature de imbatranire si daune mediului. Pantenolul cu extract de orez calmeaza iritatiile pielii.

Balsam de buze cu Acid Hialuronic 4,9gr - Balsam de buze hidratant cu acid hialuronic conceput pentru pielea buzelor uscate si crapate. Contine ceara de albine, Unt de karité, Ulei de seminte de bumbac, Vit.E si Vit.  C .Ofera senzatie de catifelare si un nivel adecvat de hidratare a buzelor.

Cantitatea de acid hialuronic pe care o produce pielea se reduce odata cu varsta, ceea ce duce la formarea liniilor fine si a ridurilor. Lipsa de hidratare face ca pielea sa-si piarda elasticitatea. Daca simti ca ti-ai pierdut stralucirea tinereasca sau te confrunti cu pielea uscata, deshidratata opteaza pentru crema contur ochi anti-rid Hydro Novaclear cu 10% Acid Hialuronic.

INGREDIENTE ACTIVE SET PENTRU TEN USCAT DESHIDRATAT HYDRO NOVACLEAR
-10% ACID HIALURONIC

-HIDROMANIL

-EXTRACT DE OREZ

-CELULE STEM DIN STRUGURI

RUTINA A.M.

GEL DE SPALARE HIDRATANT CU ACID HIALURONIC 150ML HYDRO NOVACLEAR
SERUM FACIAL CU 10% ACID HIALURONIC HYDRO, NOVACLEAR 30ML
CREMA DE ZI HIDRATANTA CU 10%ACID HIALURONIC SI EXTRACT DE OREZ 50ML HYDRO NOVACLEAR
PROTECTIE SOLARA URBAN SUNBLOCK DRY SKIN
Trimite mesaj
Din Gura in Gura